Certificat energetic

Certificat energetic

Profita acum de SUPER OFERTA noastra de astazi pentru APARTAMENTE.

Comanda astazi !!! si ai tarife imbatabile, daca nu te grabesti, pentru Certificat Energetic Ieftin (in maxim 3 zile):

 • 140 lei (pret cu toate taxele incluse) - Garsoniera (pana in 20mp);
 • 170 lei (pret cu toate taxele incluse) - Garsoniera (20mp > pana in 30mp);
 • 190 lei (pret cu toate taxele incluse) - Apartament 2 camere (pana in 50mp);
 • 210 lei (pret cu toate taxele incluse) - Apartament 3 camere (pana in 70mp);
 • 240 lei (pret cu toate taxele incluse) - Apartament 4 camere (pana in 80mp);
 • 270 lei (pret cu toate taxele incluse) – Apartament 5 camere (pana in 90mp).

NOTA: 1.  Peste suprafetele maxime incluse in oferta se percepe suplimentar 3 lei/mp.

Tariful postal/curierat rapid(daca este cazul) se achita de catre cumparator.

Oferta valabila doar pentru comenzile online prin completarea formularului de mai jos.

*Dupa completarea formularului va vom contacta pt clarificari tehnice si vizita.

Pentru comenzi va rugam completati urmatorul formular(click AICI pt formular online)(dureaza 2-3 min).

*********************************************************************

Certificatul de Performanta Energetica este elaborat de un AUDITOR ENERGETIC - AEci - atestat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, pentru orice tip de apartament, casă sau bloc construit sau aflat în construcție. Intocmim certificat energetic prima casa si certificat energetic necesar vanzare-cumparare sau inchiriere locuinta.

Ne pliem pe nevoile dvs. si va oferim 2 tipuri de produse pt apartamente si case de locuit:

1.  CERTIFICAT ENERGETIC IEFTIN- il intocmim in maxim 3 zile lucratoare din momentul in care completezi formularul de mai jos, cu cateva detalii referitoare la imobilul respectiv.

2.  CERTIFICAT ENERGETIC RAPID- iti trebuia ieri?  Ti-l intocmim in doar cateva ore!

Conform Legii nr.372/2005 publicata in MO, Partea I, nr. 1144 din 19.12.2005 si Ordonanței OUG 114/23.12.2009 publicată în Monitorul Oficial nr. 919/29.12.2009  obligativitatea existenței certificatului energetic  pentru a se putea efectua o tranzacție imobiliarăde orice gen, (vanzare – cumparare sau inchiriere) a intrat în vigoare de la 01.01.2011 si cumparatorului ii revine sarcina de a solicita vanzatorului Certificatul Energetic pentru locuinta.
În prezent, programul Prima Casă este condiționat prin lege de achiziționarea unei case din clasele energetice A, B sau C, clasă ce nu poate fi dovedită decât prin existența unui Certificat Energetic.

CERTIFICAT ENERGETIC

 

 •  Certificatul energetic se intocmeste de catre un auditor energetic atestat de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si este valabil 10 ani.
 •  Certificatul energetic indica eficienta energetica si cuprinde clasa apartamentului sau  a cladirii, nota energetica, consumul total anual specific de energie, indicele emisiilor de CO2, grilele energetice si penalitatile aferente imobilului auditat.
 •  Clasa energetica este functie a consumului total anual specific de energie raportat la suprafata utila [Kwh/mp].
 •  Consumul total anual specific de energie se obtine insumand consumurile anuale specifice de energie pentru incalzire, preparare apa calda de consum, iluminat, climatizare si ventilare.
 •  Cladirile pentru care se vor intocmi certificate energetice trebuie sa fie prevazute cu instalatii de incalzire, de producere a apei calde de consum si de iluminat.

Obligativitatea Certificatului Energetic in contextul legislativ:
De la 01.01.2011 a intrat in vigoare actul normativ conform caruia Certificatul Energetic (sau certificatul de performanta termica) este obligatoriu atunci cand se vinde sau se inchiriaza un imobil. Aceasta lege(Legea nr. 372/2005) este justificabila prin faptul ca, dintre cele peste 8 milioane de locuinte din Romania, doar pentru  aproximativ 12% se cunoaste performanta consumului de energie.

Certificatul energetic este un document de natura tehnica, avand un caracter informativ referitor la performanta energetica a unei cladiri. Acest certificat energetic poate fi intocmit doar de catre un auditor energetic autorizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului(MDRT).

Aceste prevederi sunt de natura sa ajute cumparatorul de locuinte sa estimeze costurile pe care le va avea cu noua locuinta. Astfel, dintr-un certificat energetic se pot desprinde urmatoarele informatii: cat consuma cladirea anual pentru incalzire, pentru prepararea apei calde si  pentru iluminat; in functie de performanta la aceste capitole, imobilul va fi incadrat intr-o categorie de consum de la A la G, unde clasa A inseamna ca respectiva cladire are un consum mai mic de 125 kWh/mp/an, in timp ce clasa G este caracteristica unei locuinte cu un consum de peste 820 kWh/mp/an. Cu alte cuvinte, in clasa A se incadreaza cladirile cu o performanta energetica ridicata, in timp ce in clasa G – cladirile cu o eficienta energetica scazuta.

CONTACTEAZĂ-NE:

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.