Despre noi

Prezentarea activitatii noastre

Suntem o echipa de Ingineri constructori, absolventi ai Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, cu Masterat in “Sistemul Calitatii in Constructii” , cu peste 10 ani experienta in eliberarea certificatelor energetic, cu ajutorul experientei noastre va putem oferi servicii de inalta calitate la un pret accesibil intr-un timp scurt!

Certificatul energetic este un document de natura tehnica, avand un caracter informativ referitor la performanta energetica a unei cladiri. Acest certificat energetic poate fi intocmit doar de catre un auditor energetic autorizat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor publice si Administratiei (MDLPA)

Va putem ajuta indiferent de locatia dumneavoastra , nu ezitati sa ne contactati chiar acum !

Auditorul energetic este o persoana fizica atestata sa inspecteze si evalueze eficienta consumurilor de energie dintr-un imobil.

Despre Certificatele Energetice

Certificatul de Performanta Energetica este elaborat de un AUDITOR ENERGETIC - AEci - atestat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, pentru orice tip de apartament, casă sau bloc construit sau aflat în construcție. Intocmim certificat energetic prima casa si certificat energetic necesar vanzare-cumparare sau inchiriere locuinta.

Ne pliem pe nevoile dvs. si va oferim 2 tipuri de produse pt apartamente si case de locuit:

1. CERTIFICAT ENERGETIC IEFTIN- il intocmim in maxim 3 zile lucratoare din momentul in care completezi formularul de mai jos, cu cateva detalii referitoare la imobilul respectiv.

2. CERTIFICAT ENERGETIC RAPID- iti trebuia ieri? Ti-l intocmim in doar cateva ore!

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.